top of page
  • Transfer

Myší rodinka 2018


Odpoledne pátek čtrnáctého září se Transfer připravoval k odjezdu na Myší rodinku.

Postupně jsme se všichni sešli na Holešovickém nádraží a čekali na autobus. Autobus dojel k našemu nástupišti, kde jsme si do zavazadlového prostoru dali krosny a chystali se nastoupit.


V zápětí jsme ale zjistili, že jsme nastoupili do špatného autobusu a celý proces jsme museli zopakovat. I přes tento zádrhel, uplynul zbytek naší cesty jako po másle a za necelé dvě hodiny jsme byli v cílové stanici. Ten den už nás čekaly jen lehké dva kilometry, zabydlení, večeře a spánek.


Na sobotu jsme však měli větší plány.

Ráno jsme si mohli přispat, protože jsme nechystali žádný větší výlet. Naopak, jsme

měli v plánu celé dopoledne zůstat v kempu. Káceli jsme stromy, opravovali schody a obecně připravovali Myší rodinku na další rok služby. Odpoledne jsem si zahráli nějaké hry a vyrazili na krátký výlet. Namířili jsem si to k rozhledně a cestou jsme také doplnili vodu. Cestou nazpátek se od nás odpojil Dan, který při řezání břízy do terária úplně zapomněl na svou košili a nechal ji v lese.


Nedělní ráno se oproti klidné sobotě zdálo spíše uspěchané. V deset hodin nám jel

autobus do České Lípy, kde jsme měli navštívit oboru s kozou bezoárovou a muflony. Rychle jsme se zabalili, nasnídali a co nejrychleji jsme se dostali k autobusové zastávce. V oboře jsme sice žádná zvířata neviděli, ale místní vyhlídka byla ideálním místem na jídlo. Po obědě jsme zamířili na nádraží a v podvečer už jsme byli doma v Praze.



Návštěva obory Vřísek:


31 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page