top of page
  • Transfer

Vánoční Campus Dobřív

Poslední výprava před Vánoci směřovala už typicky do kaple v Dobřívu. Vyrazili jsme v pátek ze Smíchovského nádraží a dorazili do Hrádku u Rokycan. Odtud jsme šli asi 3 km pěšky. Když jsme přišli do Dobřívu, šli jsme si vybalit. Janek si vzal na starost oheň. Když zatopil, teplo se rozprostřelo po celé kapli. Uvařili jsme čaj a dali si spolu večeři. Po večeři jsme se učili blues a někteří si zatančili i jiné tance. Poté jsme šli spát.

K snídani jsme měli ovesnou kaši a buchty od rodičů. Po snídani jsme si vyčistili zuby a vyrazili na očekávaný výlet do lesa. Před polednem jsme rozdělali oheň a opekli si na něm klobásy. Rozhodli jsme se, že doprovodíme Máju zpátky, protože odjížděla na ples. Poté jsme odpočívali, hráli hry, četli si a pekli štrůdl. Někteří šli ven hrát schovku a fotbal, zbytek pomáhal s přípravou jídla. Večeře byla dobrá, bylo kuře na paprice. Po jídle nás čekala noční procházka. Když jsme se vrátili do kaple, zavolali jsme Viktorovi do Ameriky, Anička zahrála na ukulele, takže jsme si zazpívali pár písniček a pak jsme hráli Městečko Palermo.

Hned poté, co jsme v neděli vstali, jsme si zabalili. K snídani jsme měli zase ovesnou kaši a buchty. Na zahradě jsme si zahráli pár her. Po několika vítězstvích i prohrách jsme šli na vlak. Hodinu v Rokycanech jsme využili na druhou část hry na rozluštění zpráv a na posilnění se na zbytek cesty. Poté už jsme jeli přímo do Prahy.

-Terka s Luckou




114 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page