top of page
  • Transfer

Krušné hory - Fláje (20. - 22. 10. 2023)

Tento víkend jsme vyrazili do Krušných hor. Sraz jsme měli v 16:45 a autobusem jsme jeli asi dvě hodiny. Pak jsme přestoupili do jiného autobusu a tím jsme jeli asi půl hodiny. Na zastávku jsme dorazili už za tmy. Poté jsme šli asi šest kilometrů do hodně strmého kopce. Když Kačka ztratila bundu a musela se pro ní vracet, byli jsme rádi, protože byla přestávka. Někteří jsme už nemohli. Na místo přespání jsme dorazili pozdě večer.

- V.

V sobotu ráno jsme si šli dĕlat snídani, ale jelikož byla v pátek zima a ještĕ k tomu mlha, bylo skoro vše mokré nebo vlhké. Takže se oheň dělal strašně dlouho. A proto jsme snídali skoro v 11h. Když jsme oheň rozdělali, tak jsme si dali ovesnou kaši. A pak jsme vyrazili. Bylo to náročné po náročné noci.

Ještě před tím, než se začali počítat kilometry, tak jsme šli na vyhlídku, a tam jsme se chvíli zdrželi. Naše další zastávka byla rozcestí aby jsme si doplnili flašky. Pro ty, kteří nešli plnit vodu, byla menší přestávka. Když se vrátili, tak jsme šli k malé rozhledně, kde jsme měli další malou přestávku. Pak jsme šli asi tak 6 km na vyhlídku, kde jsme měli oběd, ke kterému jsme měli tortily. Pak jsme šli už jenom 5 km a došli jsme do místa přespání. K večeři jsme měli kuskus, který byl výborný. Pak, jelikož Nat vzal svítící tyčinky, tak jsme si je pak rozdali. Verča, Klára, Eliška, Miri a Evča jsme zkoušeli, kdo dohodí dál. Několikrát hodila nejdál Klára, ale pak se to vystřídalo, a pak nejdál házela Evča. Pak jsme museli jít spát, ale ještě jsme si s holkama chvíli povídaly, ale pak jsme šly spát. 😴

- Eva

V neděli jsme se vzbudili kolem 7. Kluci už rozdělávali oheň. Ke snídani jsme měli rýžovou kaši. Poté jsme sbalili krosny a tarpy a vyrazili jsme k přehradě Fláje. Po cestě jsme šli kolem nádherných míst, až jsme došli k přehradě, kterou jsme následně obešli. Pak jsme připravili oběd, ale ještě jsme to nemohli jíst, protože nám za deset minut jel autobus. Když jsme vystoupili, měli jsme chvíli času na přestup, takže jsme si mohli dát oběd. Po obědě jsme šli na autobus a v tom teď jsme.

- V.






12 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page