top of page
  • Transfer

Myší rodinka 27 - 29.9.2019

Zápis z výpravy od Šimona a Štěpána Dočkalových:


Program:


Pátek: Byl sraz u základny jednoty bratrské potom jsme jeli směr Kokořínsko dojeli jsme asi v 18.40. pod kopec vystoupili jsme z mini busu a šli jsme nahoru na kopec.nějaké části kopce byli docela prudké na konec jsem se dostali až nahoru na myší rodinku potom jsme se zabydleli a udělali oheň mezitím když Dan sekal dříví sekl se a s Šimonem odešli aby mohla Dana nabrat sanitka.Potom jsme si každý udělal svoji večeři a mezitím se vrátil Šimon. Za chvíli už si pomaličku odcházet  lehnout. Potom když už tam skoro nikdo nebyl přišel Dan.


Sobota: Ráno se rozdělal oheň a každej si dal svoji snídani. Potom jsme sekali dříví a pak byla svačina a  hráli jsme capture the flag. Šli jsme na výlet a protože studánka byla vyschlá, tak jsme museli jet pro vodu do vesnice. Večer byla společná večeře, bylo maso s rýží a bylo to dost dobrý.


Neděle: Ráno byl budíček v sedum pak jsme rozdělali oheň a každej si dal svoji snídani. Potom jsme začali balit věci a plachty a potom se vyrazilo na cestu domu, kam jsem zase jeli mini-busem.

Co se mi nejvíc líbilo:Nejvíc se mi líbilo rozdělávání ohně a hra.



113 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page