top of page
  • Transfer

Česká Kamenice-Jetřichovice

Updated: Sep 1, 2019

Sešli jsme se v pátek na hlavním nádraží kam pan učitel přišel pozdě, protože těsně před srazem přijel ze školy v přírodě a měl jen chvilku na to, aby se zbalil a přišel na sraz. Jelo nás jen 8. Nastoupili jsme na vlak a jeli do Děčína. Tam jsme přestoupili na další vlak a jeli krásnou přírodou.


Vystoupili jsme na malé stanici a šli jsme po lesní cestě do mírného kopečka. Při cestě jsme narazili na krásný výhled na horu a údolí. Počkali jsme na nové účastníky a šli jsme dál.

Když jsme našli pěkné místo na tábor tak jsme položili plachty na zem a rozdělali oheň.


V sobotu ráno nás vzbudil traktor který projel těsně kolem nás a jel kácet stromy. Tak jsme zbalili tábor a šli si udělat snídani o kus vedle.

Po cestě jsme vyzvedli Ondru a Honzu. Pak jsme se zastavili na zmrzlinu a pití. Po chvilce hledání zprávného místa pro tábor jsme našli krásné místo s výhledem. Na vařiči jsme udělali večeři a šli jsme spát s poslechem Hobita.


V neděli jsme šli posledních 7 kilometrů do Jetřichovic na autobus. Cestou jsme si zahráli hru o shození flašky. V Jetřichovicích jsme měli dost času na to abychom si dali něco dobrého v restauraci. Autobusem jsme dojeli zpátky do Děčína a jeli do Prahy na hlavní nádraží.


30 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page